Notícies

Notícies

“ALLÒ QUE UN ESTIMA” al teatre nacional de catalunya

“ALLÒ QUE UN ESTIMA” al teatre nacional de catalunya

Un grup de nois i noies del nostre Centre han format part de l’obra” ALLÒ QUE UN ESTIMA”, sota la direcció artística del Sr. Pere Borrell i la direcció pedagògica de la Sra. Sonia Camacho del TEATRE NACIONAL DE CATALUNYA.

Aquest projecte té per objectiu utilitzar les arts escèniques i la democratització de l’art com agent transformador, fent que la comunitat ocupi l’espai escènic com a creadora i artista. Es tracta de teatre de creació col·lectiva, que vol generar transformacions individuals i comunitàries. Es promouen els valors de la creativitat, la interculturalitat, la convivència la integració i la participació.

L’obra es va representar el dia 9 de juny de 2023, a les sis de la tarda, a la Sala Tallers. Els actors i actrius ho van fer molt bé, semblaven professionals, en tot moment van estar concentrats i van aconseguir que fos molt emotiu, una experiència única, un fluir d’emocions i sentiments tant dels actors com del públic.

Vés al contingut