Centre Ocupacional Barcanova

Als nostres Centres Ocupacionals treballem per la integració social de persones amb discapacitat intel·lectual mitjançant programes de teràpia ocupacional i ajustament personal.

Vetllem per garantir la qualitat de vida personal, promovent l’adquisició, manteniment i millora de les habilitats cognitives, psicomotrius, hàbits personals i habilitats socials mitjançant activitats d’ajustament personal i social (piscina, gimnàstica, música, estimulació del llenguatge mitjançant l’ordinador, oci, menjador, sortides…) i d’ocupació terapèutica (tallers d’estampació i enquadernació, elaboració de paper reciclat i manipulats).

Oferim dos serveis diferenciats per tal d’adequar les activitats i les intensitats de suports a les necessitats de cada persona:

 

Servei de Teràpia Ocupacional (STO)

Ofereix un pla d’activitats que contempla dues àrees:

  • Ajustament personal, conjunt d’activitats destinades a millorar la relació amb l’entorn i a l’adquisició o manteniment d’hàbits d’autonomia personal i social i habilitats socials.
  • Ocupació terapèutica, tasques amb les quals la persona pugui adonar-se de l’assoliment d’un resultat material satisfactori.

 

Servei Ocupacional d’Inserció (SOI)

  • Ajustament personal i social, conjunt d’activitats destinades a millorar la relació amb l’entorn i a l’adquisició o manteniment d’hàbits d’autonomia personal i social i habilitats socials.
  • Activitats prelaborals, destinades a afavorir l’adquisició o manteniment d’hàbits laborals i coneixements professionals que puguin facilitar la integració de la persona atesa dins l’àmbit laboral.

 

CENTRES

Actualment la Fundació Barcanova disposa de dos centres ocupacionals

Centre Ocupacional Barcanova Barcelona

  • Servei de Teràpia Ocupacional (STO)
  • Servei Ocupacional d’Inserció (SOI)

Horari d’atenció
De 9.00 h a 17.00 h (de dilluns a divendres)

Contacte:
Plaça de Carmen Laforet, 4. 08016 Barcelona
Telèfon: 934 299 676
E-mail: cob@fbarcanova.org

Centre Ocupacional Barcanova-Monflorit (Cerdanyola del Vallés)

  • Servei de Teràpia Ocupacional (STO)

Horari d’atenció
De 9.00 a 17.00 h (de dilluns a divendres)

Contacte:
Tarragona, 6 (Montflorit). 08290 Cerdanyola del Vallés
Telèfon: 93 692 88 11
E-mail: dcoc@fbarcanova.org

Coneix el Centre Ocupacional Barcanova

Vés al contingut