SERVEIS A L’EMPRESA (CET)

Centres Especials de Treball

Per les persones amb discapacitat intel·lectual l’ocupació laboral és un factor determinant per construir el seu propi projecte de vida.

La Fundació Barcanova col·labora activament amb les empreses. Oferim serveis especialitzats d’inserció laboral, ajudem a assolir una contractació responsable, a complir amb les clàusules socials de la contractació pública o les mesures alternatives a la contractació de personal amb discapacitat que estableix la Llei.

A través del Centre Especial de Treball s’obre un entorn laboral on es desenvolupen unes activitats productives remunerades. Un ampli ventall d’opcions permeten oferir entorns amb diferents nivells de suport. D’aquesta manera es fomenta l’autonomia personal i professional de la persona amb discapacitat i la seva inclusió a la comunitat.

 

El Centre Especial de Treball CET, de la Fundació Barcanova, disposa de quatre activitats econòmiques

El seu àmbit d’actuació es desenvolupa a Barcelona i Santa Perpètua de Mogoda amb àrees d’influència a les comarques del Barcelonès, Vallès Occidental i Vallès Oriental. En totes les activitats productives es prioritza la sostenibilitat i la cura del medi ambient.

Certificat d’acreditació: Empresa inscrita en el Registre Electrònic d’Empreses Licitadores de la Generalitat de Catalunya (RELI).

Vés al contingut