Notícies

Notícies

Festa celebració del primer aniversari del Centre Ocupacional de Barcelona

Festa celebració del primer aniversari del Centre Ocupacional de Barcelona

El 17 de juny de 2023 va tenir lloc la festa de celebració del primer aniversari de l’estrena del nou centre ocupacional de Barcelona.

Va començar a les 11 h del matí a la plaça Carmen Laforet amb un petit discurs d’acte de benvinguda i la projecció d’un vídeo que mostrava el dia a dia, la quotidianitat del servei.

A continuació una jornada de portes obertes on tots els usuaris i usuàries van fer de guies i van poder ensenyar als seus familiars, amics i veïns el lloc on treballen, on tenen els seus amics i amigues … Finalment, ens vam acomiadar amb un pica-pica i música ambiental.

Va ser tot un èxit, i va suposar la culminació de molts anys d’esforços i de molts somnis. Teníem moltes ganes de celebrar-ho!!!!

“ALLÒ QUE UN ESTIMA” AL TEATRE NACIONAL DE CATALUNYA

“ALLÒ QUE UN ESTIMA” AL TEATRE NACIONAL DE CATALUNYA

Un grup de nois i noies del nostre Centre han format part de l’obra” ALLÒ QUE UN ESTIMA”, sota la direcció artística del Sr. Pere Borrell i la direcció pedagògica de la Sra. Sonia Camacho del TEATRE NACIONAL DE CATALUNYA.

Aquest projecte té per objectiu utilitzar les arts escèniques i la democratització de l’art com agent transformador, fent que la comunitat ocupi l’espai escènic com a creadora i artista. Es tracta de teatre de creació col·lectiva, que vol generar transformacions individuals i comunitàries. Es promouen els valors de la creativitat, la interculturalitat, la convivència la integració i la participació.

L’obra es va representar el dia 9 de juny de 2023, a les sis de la tarda, a la Sala Tallers. Els actors i actrius ho van fer molt bé, semblaven professionals, en tot moment van estar concentrats i van aconseguir que fos molt emotiu, una experiència única, un fluir d’emocions i sentiments tant dels actors com del públic.

JOCS SPECIALS OLYMPICS

JOCS SPECIALS OLYMPICS

Tornen els Jocs Special Olympics! Del 30 de març al 2 d’abril de 2023 a Granollers, els nostres equips de floorball i petanca hi han participat novament. Han sigut uns dies plens d’emocions, ja que ens hem trobat més de 1500 esportistes de 15 països diferents. També van participar activament a l’encesa de la flama olímpica i a l’acte d’inauguració i cloenda.

Els jocs són competició, però també són activitats de lleure i socials, de convivència, i el més important, el reconeixement de les persones amb discapacitat intel·lectual. Ha sigut una experiència inoblidable!!!

Vés al contingut