Notícies

Notícies

Reconeixement a Xavier Ferré

Reconeixement a Xavier Ferré

Dins de l’acte commemoratiu dels 50 anys de Dincat, celebrat el 3 d’octubre en el Teatre Nacional de Catalunya, el director de la nostra Fundació en Xavier Ferré, juntament amb altres persones vinculades al col·lectiu, va rebre un reconeixement per la seva tasca i dedicació en pro de les persones amb discapacitat intel·lectual.

En el transcurs de l’acte també es va fer un recordatori de totes aquelles persones que durant aquests 50 anys van dedicar la seva vida a millorar la dels altres i a construir un món més inclusiu. Entre aquestes persones es va anomenar a la Mercè Sererols, morta per malaltia el 1992, i que va ser la primera directora de la Cooperativa Barcanova.

 

Resum de l’acte de commemoració del 50è aniversari de Dincat

Ves al contingut