Notícies

Notícies

La Moguda gastronòmica

La Moguda gastronòmica

El Restaurant Escola Granja Soldevila ha participat en la primera edició de la Moguda Gastronòmica organitzada per l’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda.

La iniciativa vol promoure l’àmplia oferta gastronòmica del municipi i convertir-se també en un punt de trobada dels amants de la Gastronomia. Tots els divendres entre el 20 d’octubre i fins al 5 de novembre el restaurant ha ofert sopars per a dues persones on els assistents han pogut gaudir d’un menú degustació incorporant productes de temporada i de proximitat a un preu especial.

L’experiència ha estat tot un èxit amb les reserves esgotades durant els tres dies de la mostra i ens esperona a continuar treballant per aconseguir la inserció laboral de joves en risc d’exclusió social.

Ves al contingut