Notícies

Notícies

Sessió de valoració i identificació de millores dels jocs special olympics

Sessió de valoració i identificació de millores dels jocs special olympics

El Castell de Can Taió ha acollit la jornada de treball organitzada per l’ACELL per tal de fer balanç de l’última edició dels Jocs Special Olympics que van tenir lloc del 30 de març al 2 d’abril a Granollers. L’edició del 2023 ha comptat amb una participació de 2.542 persones formada per 1.500 esportistes, 375 entrenadors, 60 persones de l’organització i 607 voluntaris.

Es van lliurar un total de 2.440 medalles en 15 modalitats esportives. De les 79 delegacions que van assistir als Jocs 59 eren clubs de Catalunya, 11 pertanyien a comunitats autònomes i 9 eren estrangeres.

Després de la benvinguda, els participants en la jornada es van dividir en 5 grups de treball per analitzar i fer una valoració de diferents aspectes com ara els horaris, el transport, l’allotjament, els àpats i les diferents disciplines esportives.

Ves al contingut